Kinderen blij met ‘Vrolijk’

‘Wauw, wat een leuk feest bij Vrolijk!’ was een reactie van kinderen die zich uitleven op de springkussens. Mooi geschminkte snoetjes of een lekker plakmondje van de suikerspinnen. De cupcakes werden prachtig versierd en ook de ballonnenclown was erg populair.

De kinderen van kinderopvang Vrolijk hebben zich heerlijk vermaakt deze zonnige dag. Locoburgemeester Henk Bakker van Zuidhorn verrichtte onlangs de officiële openingshandeling door het onthullen van het naambord op het pand. De kinderen lieten heliumballonnen los en toen mocht gespeeld worden. Veel belangstellenden kwamen even kijken, geïnteresseerd in hoe het resultaat uiteindelijk is geworden.

Want er is veel gedaan in de van oorsprong oude kleuterschool van Grijpskerk. Binnen maken de frisse pasteltinten de sfeer aangenaam, terwijl de buitenkant opvalt met de oranje kleur. Er liggen nog veel plannen in het verschiet, want er kan nog veel meer uitdaging uitgehaald worden in de grote tuin achter. Bijvoorbeeld een ‘racebaan’ waar met fietsjes en skelters een parcours gereden kan worden. Of een riante overkapping waaronder ‘gechilled’ kan worden. Voor elke leeftijd genoeg buitenruimte. Kinderopvang Vrolijk bied flexibele opvang voor kinderen van 0-4, 2-4 en 4-12 jaar.

Bron: Westerkwartier