Edukans Schoenmaatjes bij Zorgbazaar de Kievit Grijpskerk

Jaarlijks organiseert Edukans een actie voor en door kinderen. Kinderen hier versieren een schoenendoos en vullen deze voor een kind ver weg.

Met schoolspullen, toiletartikelen en kleine speeltjes die ze wel weg willen geven. Bontgekleurde schoenendozen vinden vervolgens hun weg naar kinderen overal ter wereld die het veel minder hebben dan wij en tovert een brede lach op hun gezichtjes. Dit jaar voor het eerst kunnen kinderen een schoenendoos versieren in Zorgbazaar de Kievit; de kringloopwinkel met dagbesteding en kinderknutselkelder, op het bedrijventerrein, in de oude zuivelfabriek, in Grijpskerk.

Voor het versieren wordt gewone knutselbijdrage van 3 euro gevraagd. Hiervoor kan een diversiteit aan materialen gebruikt worden. Kinderen onder de 8 jaar, zoals gebruikelijk, graag onder begeleiding van een ouder of verzorger. Dozen en aanmeldingsformulieren staan en liggen al klaar. Als bijdrage voor verzenden vraagt Edukans, middels een machtigingsformulier, een bijdrage van 6 euro per doos.

Alleen een aanmeldingsformulier met eventueel een doos ophalen en zelf zorg dragen voor het versieren kan ook. De versierde, gevulde dozen, met machtigingsformulier voor de verzendkosten, graag voor donderdag 19 november weer inleveren in de winkel, dan zorgt de zorgbazaar er voor dat deze op transport gaan http://www.zorgbazaardekievit.nl