“Dossier: De Huwelijksnacht”

Altijd al als detective willen werken? Dat kan op vrijdagavond 20 november!
"Dossier: De Huwelijksnacht" is een bloedstollend avondspel waar je als toevallige voorbijganger verwikkeld raakt in een mysterieus politieonderzoek.

Na het succes van de Spooktocht en “The Hunt”, organiseert SWgZ dit jaar samen met diverse vrijwilligers uit de dorpen dit vernieuwende spel.

Als ware detectives waan je jezelf in een spookachtige omgeving van romantiek, intriges en moord!?…. Durven jullie het aan en lukt het jullie om het mysterie te ontrafelen?


Goed om te weten:
Deelnemen aan "Dossier: De Huwelijksnacht" kost €2,- per persoon. Let op: Aanmelding is pas definitief wanneer je hebt betaald. Er kan maar een beperkt aantal mensen meedoen, te laat of niet betalen kan betekenen dat er geen plaats meer is.

Doelgroep/opgeven:
Alle jongeren uit de gemeente Zuidhorn kunnen meedoen vanaf 12 jaar. Deelnemers tussen 12 en 14 jaar zijn verplicht een 18+ begeleider mee te nemen. Opgeven kan heel makkelijk via www.sportinzuidhorn.nl (CORRECT ADRES)

Waar en wanneer?
Er zal worden verzameld in Café De Driesprong te Kommerzijl. Deelnemende groepen vertrekken tussen 19:00 uur en 21:00 uur. De exacte aanvangstijd per groep wordt later gemaakt. Het spel duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk