Voetbalclinic geslaagd!

Afgelopen vrijdag 23 oktober stonden 60 enthousiaste kinderen op het hoofdveld voor een voetbalclinic. De voetbaltechniekschool "Het Verschil" uit Winsum kwam met 9 trainers zodat er in kleine groepjes getraind kon worden. De hele ochtend tot vroeg in de middag werd er intensief getraind in verschillende technieken. De groepjes draaiden om de 20 minuten door naar een andere trainer. In de pauze was er volop drinken en werd er fruit aangeboden door "Vers in Grijpskerk". Na afloop kregen de kinderen een broodje knakworst onder andere aangeboden door bakkerij "Jager" en een certificaat van de voetbalschool.
Al met al een zeer geslaagde clinic met enthousiaste kinderen en trainers!, Bedankt allemaal!.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk