Sinterklaas komt naar Grijpskerk

Sinterklaas komt zaterdag 21 november om 14.00 uur aan op de Poel te Grijpskerk, om samen met de kinderen in het Lauwerscollege het sinterklaasfeest te vieren.

Vorig jaar zat het Sinterklaas niet mee toen hij zijn staf kwijt was. Ditmaal is het nog erger. “Ik kan jullie hulp nu ook wel weer gebruiken. Ik ben namelijk mijn mooie grote boek kwijt waarin alle wensen van de kinderen en grote mensen staan. Dat is best wel een groot probleem, want zonder mijn boek, weten ik niet meer wat jullie op pakjesavond voor cadeautjes willen hebben”, aldus Sint.

Op deze site komt dinsdag 17 november een filmpje. Kleurplaten voor Sint worden uitgedeeld op school en mogen tot vrijdagavond 20 november 18.00 uur ingeleverd worden bij D.I.O. Drogist te Grijpskerk.