De nieuwe Griffioenkalender is uit!

De vrijwilligers van de actiecommissie hebben het weer voor elkaar gekregen om een nieuwe Griffioenkalender uit te brengen. De dames hebben veel ondernemers uit Grijpskerk en omstreken bereid gevonden om mee te werken dit mogelijk te maken.

Vanaf 16 november kunnen de huishoudens in Grijpskerk, Niezijl, Visvliet en Pieterzijl een vrijwilliger van het zwembad aan de deur verwachten om de kalender te verkopen. Vanaf 23 november zijn de kalenders verkrijgbaar bij Drogisterij de Gaper te Grijpskerk. De volledige opbrengst komt ten goede van zwembad 'De Griffioen' te Grijpskerk. Ieder jaar weer blijken de inkomsten van de Griffioenkalender een belangrijke bijdrage te leveren aan de begroting van het zwembad. Als dankbetuiging voor de inspanningen van de betrokken vrijwilligers is de eerste Griffioenkalender uitgereikt aan een afvaardiging van de actiecommissie.