Scrooge komt naar Grijpskerk!

Toneelvereniging ‘De Diakonaaltjes’, popkoor ‘Hadewijn’ en muziekvereniging ‘Excelsior’ hebben de handen ineen geslagen om op 12 en 13 december het sfeervolle verhaal over Ebenezer Scrooge op de planken te brengen.

Het verhaal, origineel ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens, gaat over de gierige Scrooge die op kerstavond bezoek krijgt van de geesten van Kerst. In de gedaante van Scrooge’s overleden compagnon en enige vriend Jacob Marley proberen de geesten van ‘de kerst van het verleden’, ‘de kerst van het heden’, en ‘de kerst van de toekomst’ hem een belangrijke levensles te leren… ‘De Diakonaaltjes’ hebben voor deze gelegenheid dit klassieke verhaal in een Westerkwartiers jasje gestoken. ‘Hadewijn’ en ‘Excelsior’ zullen de muzikale omlijsting voor hun rekening nemen.

Het beloven twee mooie kerstvoorstellingen te worden, waarbij u vooraf onder het genot van een hapje en een drankje al helemaal in de kerstsfeer kunt komen. Kom op tijd en geniet van een  sfeervolle avond/namiddag uit!

De voorstellingen zijn op zaterdag 12 december om 20.00 uur en zondag 13 december om 16.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Herman Smedes in Grijpskerk, bloemenwinkel ‘In Den Glaezen Vaes’ in Niezijl, en kapsalon ‘Irene’ in Zuidhorn. Of reserveer uw kaarten via scroogegrijpskerk@gmail.com! Gereserveerde kaarten(via de mail of tijdens het najaarsconcert van ‘Excelsior’) kunnen op de avond zelf aan de kassa worden afgehaald.

Op Facebook van Excelsior is een leuke trailer te zien: