NL DOET 2016!

Doe mee met NL DOET 2016!

Dit jaar deden 30 vrijwilligersorganisaties en vele vrijwilligers uit de gemeente Zuidhorn mee aan NL Doet. Ook in 2016 organiseert het Oranje Fonds deze grootse landelijke vrijwilligersactie. In tegenstelling tot voorgaande jaren dan in het tweede weekend van de maand maart namelijk op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016. Met deze actie zet het Oranje Fonds vrijwilligerswerk in de spotlights in de hoop dat vele mensen de handen uit de mouwen steken voor lokale organisaties.

Het Oranje Fonds stelt voor deelnemende organisaties een financiele bijdrage beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de aanmelding voor 31 januari 2016 bij het Oranjefonds binnen zijn. En voor het beschikbare bedrag geldt: op is op! Dus heeft u een klus, maar te weinig eigen vrijwilligers? Meld deze snel aan op http://www.nldoet.nl Meer informatie over de actie? Neem contact op met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn bereikbaar via e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 06 16775019.