Oproep voor stof en naai

Dieuwke Hofstee en Isoken Asoro starten vanaf 8 januari in Kerkplein Zes een
“Knip en Naai” club.
Een initiatief voortgekomen uit de Werkgroep Vluchtelingenwerk (Ontmoetingcafé). Met medewerking van buurtmedewerkster Arina Cremers (SWGZ). Het streven is om voor (nieuwe) inwoners van Grijpskerk e.o. eens in de 14 dagen gezamenlijk kleren maken en of herstellen. Het is niet alleen verstelwerk maar ook zelf de stappen van naaien leren en zelf iets creéren.

We doen dus bij deze een oproep.

Hebt u nog ergens een oude naaimachine staan, of stoffen, garen liggen. Breng het dan langs op 8 januari tussen 9.00 – 12.00 uur. Kerkplein Zes (boven lokaal achterin). U mag het ook meebrengen tijdens Ontmoetingscafé van 15 januari a.s. vanaf 20.00 tot ongeveer 21.30 uur.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk