Oosterhof Holman kiest voor klimaatvriendelijke kerstpakketten

Het klimaat en duurzaamheid staan wereldwijd hoog op de agenda, zo blijkt ook uit de vergaande afspraken die zijn vastgelegd in het nieuwe klimaatakkoord. Het roer moet drastisch om.

Oosterhof Holman maakt al jaren een duidelijke keuze voor duurzaamheid, MVO en CO2-reductie. Het samenstellen van de jaarlijkse kerstpakketten in samenwerking met de plaatselijke middenstand is hiervan een levend voorbeeld: de lokale economie wordt gesteund CO2-uitstoot wordt tot het minimum beperkt.

Het is het derde jaar op rij dat Oosterhof Holman op deze wijze de 330 pakketten voor medewerkers en de 100 pakketten voor oud-medewerkers en partners samenstelt. De kerstgeschenken worden met veel plezier ingepakt door de eigen medewerkers en zeer gewaardeerd door het personeel. Het aannemersbedrijf probeert goed te zorgen voor haar hardwerkende GWW-medewerkers. Een stevig en goed gevuld pakket is dan een must!

MVO-beleid
De duurzaamheidsambities van het GWW-bedrijf zijn terug te voeren naar het MVO-beleid en de doelstellingen omtrent de CO2-Prestatieladder. Sinds 2011 acteert Oosterhof Holman op het hoogste niveau van de ladder. Dit betekent dat ze over een CO2-emissie-inventaris van A-leveranciers beschikken, ze aantoonbaar de geformuleerde doelstellingen op niveau 3 en 4 realiseren, ze zich committeren aan een CO2-reductieprogramma van overheid of maatschappelijke organisaties en dat hier aantoonbaar een relevante bijdrage aan wordt geleverd.

Op naar een duurzaam 2016!

Bron: Westerkwartier