Voor mooie tweedehands merkkleding naar Grijpskerk

"Op & Top" neemt naastgelegen pand in gebruik

Betty Cruiming van Lingeriehuis "Op & Top" verkoopt vanaf volgende week tweedehands merkkleding vanuit het naast haar gelegen winkelpand. In dit pand was tot voor kort edelsmid Nienke Gardenier gevestigd.

Om leegstand te voorkomen kan Betty in overleg met de pandeigenaar de ruimte gebruiken voor haar nieuwe initiatief.

Ze roept haar vaste klanten en andere particulieren op om kleding, schoenen, tassen, riemen, sierraden etc. in voor dames en heren te brengen. De kleding wordt direct bekeken en ze neemt bijna alle merken in, van H&M tot Prada.

Ze heeft nu al veel positieve reactie gehad en ook al diverse stukken verkocht.

De kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel. Na verkoop krijgt u 40 % van de verkoopprijs. Of u kunt 100% van de verkoopprijs besteden in de lingeriezaak. Zijn de artikelen in deze periode niet verkocht, dan kunt u deze weer ophalen.

 

Neem contact op voor de spelregels.
Lingeriehuis "Op & Top"
Herestraat 19 9843 AH
Grijpskerk
0594 212 115

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk