Summerstrike festival 2016 anders van opzet

Datum naar september en in Feesttent

Vorig jaar is het muziek festival Summerstrike met verlies afgesloten. Ondanks deze financiële tegenvaller zet het Summerstrike comité (Stichting Grijpskerk Gezellig) alles op alles om ook dit jaar weer een festival te organiseren.

Ze zijn er van overtuigd dat een groots opgezet muzikaal evenement in Grijpskerk zeker een kans van slagen heeft. De eerste twee edities in 2012 en 2013 hebben dit immers wel bewezen. Zo laat het weten via Facebook.

De opzet wordt wel iets anders, de datum wordt verplaatst naar half September ( was juli ) en wordt het festivalterrein in sportpark de Enk omgeruild voor een mega feesttent.

De organisatie roept op om suggesties over de muzikale invulling van Summerstrike.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk