CMV Excelsior in de prijzen

Tijdens het solistenconcours gisteren hebben maar liefst 21 van onze leden alleen of in een klein groepje opgetreden. Dat is toch eens iets heel anders dan met een groot orkest om je heen. Iedereen werd beloond voor het optreden met mooi punten door jurylid Thom Zigterman. En we hebben ook een paar winnaars!

Amarins Bakker heeft in niveau 4 gewonnen met maar liefst 90.2 punten, Peter Baarda won in niveau 3 met 89 punten en in de jongste categorie 1A werden de broertjes Thomas en Matthijs Bulder tweede met 84 punten.
's Avonds kwamen alle orkesten in actie. Juliette, het jeugdorkest van Juliana Aduard heeft festival voor de jeugdorkesten gewonnen. Juliana Oldehove mocht de beker in ontvangst nemen bij de A-orkesten. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Het festival werd georganiseerd door de federatie van alle muziekverenigingen uit de gemeente Zuidhorn.