Initiatiefnemer Grijpskerk zet zich in voor behoud De Wierde

Het bericht dat Zonnehuisgroep Noord verzorgingshuis De Wierde in Grijpskerk wil sluiten zorgt voor opschudding in het dorp.
Voldoende reden voor inwoner Martin Spijkerman om zich hard te maken voor behoud van het verzorgingshuis.

Facebook-pagina
Spijkerman heeft een Facebook-pagina opgezet onder de titel 'De nieuwe Wierde Grijpskerk', waarop hij inwoners, ondernemers en investeerders van Grijpskerk en omstreken oproept zich in te zetten om De Wierde te behouden.

'Gun de (oud)-inwoners van Grijpskerk en omstreken de mogelijkheid oud te worden in de plaats waarin men is opgegroeid', schrijft Spijkerman op de Facebook-pagina.

Over de initiatiefnemer
Martin Spijkerman is een prominent inwoner van Grijpskerk. De zelfstandig ondernemer is een van de kartrekkers van het festival Summerstrike in het dorp, terwijl hij in het verleden eveneens zanger was van de band Maelox.

Bron: TV Noord