Prullenbak na één dag al vernield

“Dit is grappig? Of hebben jullie nou echt niets beters te doen!!”

De gisteren geplaatste prullenbak bij fietscrossbaan in Grijpskerk is al na één dag uit de grond getrokken. Grijpskerk Gezellig, die ervoor gezorgd heeft dat er een bankje en prullenbak kwamen baalt daar enorm van.

Ze spreekt de (hang)jeugd die regelmatig vertoeven bij de fietscrossbaan er op aan via Facebook.

“Wij hebben er voor gezorgd dat er een bankje is en nu dus ook een prullenbak zodat jullie daar je rommel in kunnen gooien. Nu staat de prullenbak er nog geen dag en dan vinden jullie het al nodig om deze al weer te slopen?
Dit is grappig? Of hebben jullie nou echt niets beters te doen!! “

De Stichting die er uiteindelijk ook voor gezorgd heeft dat de fietscrossbaan er kwam vindt de hele actie te belachelijk voor woorden en dreigt het bankje weer weg te halen. “Dan gaan jullie maar lekker ergens anders zitten”.

Ook wordt er in kaart gebracht wie er altijd zitten, zodat bekend is bij wie er aangeklopt moet worden , mochten er kosten aan verbonden worden. Een aantal namen is al bekend.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk