Open Dag SWgZ, Buurtcentrum Avalon

Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ) organiseert op zaterdag 19 maart a.s. een “Open Dag” in Buurtcentrum Avalon, Van Starkenborghkanaal ZZ 1 te Zuidhorn. Tussen 11.00 – 15.00 uur kunt u kennismaken met het werk van SWgZ. Er zijn medewerkers aanwezig om met u in gesprek te gaan over hun werkzaamheden.

Deze “Open Dag” is de afsluiting van de “Nationale Week van Zorg en Welzijn”. Van 14 tot en met 19 maart openen ruim duizend locaties in Zorg en Welzijn hun deuren voor het grote publiek. Belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers kunnen komen kennismaken met het werk van de 1.4 miljoen medewerkers en 450.000 vrijwilligers die zich dagelijks met passie en professionaliteit inzetten voor de inwoners, cliënten en patiënten. In 2015 bezochten 750.000 belangstellenden de zorg- en welzijnsorganisaties die deelnamen aan de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Lees alles over de Week van Zorg en Welzijn in de Zorgkrant die de komende dagen huis aan huis bezorgd gaat worden.

De Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn is een organisatie die voor en samen met inwoners van de gemeente Zuidhorn bijdraagt aan prettig wonen en leven in de dorpen. Waar nodig bieden medewerkers van de SWgZ advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn, mantelzorg, leefbaarheid, opvoeding, gezondheid, participatie en vrijwilligerswerk.
Tijdens de “Open Dag” op 19 maart zal SWgZ de bezoekers o.a. informeren over Buurtwerk, Jeugd- en Jongerenwerk, Vrijwilligerswerk en het Steunpunt Welzijn.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk