Succesvolle thuisdag voor volleyballers

 

Na een paar rustige volleybalweken mochten de volleyballers van VC Grijpskerk/Praktijk voor fysiotherapie Kollum-Grijpskerk zaterdag weer aan de bak.

‘s Morgens werd bij de inwoners in Grijpskerk potgrond bij langs gebracht tijdens de jaarlijkse potgrondactie, waardoor de spieren alvast goed warm konden worden. Dames 1 speelde een belangrijke wedstrijd in strijd om de derde plek tegen Flash Veendam. Vooraf had Flash de betere papieren aangezien zij op de derde plaats stonden en Grijpskerk op de vierde plaats.

In een gelijkopgaande wedstrijd won Grijpskerk de eerste set. De tweede set was een prooi voor Veendam. Dit lieten de Grijpskerker volleybalsters niet gebeuren. De derde en vierde set werden gewonnen door Grijpskerk. Hiermee staat Grijpskerk nu op de derde plaats met een puntje meer dan Veendam. Volgende week mogen zij weer tegen elkaar spelen in Veendam, alleen dan zonder Annemiek Geertsema die tijdelijk stopt vanwege haar zwangerschap. Elise de Boer heeft daardoor promotie gemaakt vanuit Dames 2 naar Dames 1.

De heren van Grijpskerk speelden ook tegen een team dat een plekje boven hen op de ranglijst staan, Sivoc Siddeburen. Alleen viel hier tijdens de wedstrijd weinig van te merken. Mooie aanvallen en services maakten het dat Grijpskerk bleef scoren. De tweede set eindigde zelfs in 25-11 voor Grijpskerk. Na de derde set was het spel wat minder bij Grijpskerk, waardoor de gasten uit Siddeburen toch nog met een punt naar huis gingen.

Bron: Westerkwartier

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk