Vocation naar Berlijn voor optredens

Het koor Vocation gaat van 5 t/m 8 mei naar Berlijn. In Berlijn zal twee keer worden opgetreden. Het eerste concert is op vrijdag 6 mei in de Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche in het centrum van de stad. Het koor werkt daar ook twee keer mee aan een "Andacht" (korte meditatieve momenten).

Op zondag 8 mei treed Vocation 's morgens om 11.00 uur op in Nikolaikirche in Oranienburg (stadje even buiten Berlijn).
Wegens privé omstandigeheden is onze huidige dirigent plotseling uitgevallen. Vocation is erg blij dat John Schreurs (inwoner van Grijpskerk) bereid is om het "stokje"over te nemen. Liesbeth Wildeveld uit Groningen is gelukkig bereid gevonden om Vocation via piano te begeleiden.


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk