Programma KONINGSDAG bekend

Koningsdag 2016 komt steeds dichterbij en zal officieel van start gaan om 13.00 uur! Op dit tijdstip zal de vlag gehesen worden, het volkslied wordt vervolgens gezongen en er zal uiteraard met oranjebitter getoost worden. De muziekkorpsen uit Grijpskerk “Excelsior” en
“Ons Ideaal” geven vervolgens een mini concertje met eigentijdse muziek.

Showkorps D.I.N.D.U.A. verzorgt op Koningsdag tussen 13.45 en 14.45 op “de Poel” een kleurrijk en boeiend optreden. De show kent vele tempowisselingen, waarbij risico’s in figuraties niet uit de weg worden gegaan.

De kinderen kunnen zich dit jaar tussen 13.30 en 16.30 uur op Koningsdag vermaken met de sprookjesbos glijberg, een hindernisbaan, het parachute avontuur, springkussen en ezeltje prik. Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste vrijwilligers. En voor wie het leuk vind; elk kindje kan naar huis gaan met een glitter tattoo. Omdat “30 april anders” inschat dat de meeste Grijpskerkers echte durfals zijn is er een Rodeo stier vastgelegd.

Ten Speed Koningsdag zal Koningsdag gaan afsluiten. Zij treden van 17.00 tot 20.30 op. Niet alleen Ten Speed zal gaan optreden; DJ Henk zal om 15.00 gaan starten en zal muziek gaan draaien waarbij het publiek al zin krijgt om voorzichtig een dansje te gaan wagen.

Tot Koningsdag 2016!!

Programma Koningsdag Grijpskerk

13.00 uur Vlaghijsen op “de Poel”

13.15 – 13.45 Oranjeconcert “Excelsior” en “Ons Ideaal”

13.45 – 14.45 D.I.N.D.U.A.

13.30 – 16.30 Kinderactiviteiten met o.a.
Sprookjesglijbaan
Hindernisbaan
Parachutewonder
Springkussen
Ezeltje prik
Touwtje trekken
Glittertattoo
Rodeo-stier

15.00 – 17.00 DJ Henk

17.00 – 20.30 Afsluiting Koningsdag met coverband Ten Speed

 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk