Schilderen naar de waarneming

In het atelier van Jannes Koetsier

Schildercursus voor volwassenen; beginners en gevorderden

6 lessen van 3 uur

€.95,- Exclusief materiaal

Donderdag 10:00 – 13:00

12, 19, 26 mei

2, 9, 16 juni 2016

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt” (Cruijff)

Bovenstaande uitspraak heeft minstens zoveel te maken met schilderen als met voetbal. Je kan iets pas goed natekenen of –schilderen als je echt ziet. Je maakt in deze cursus kennis met de basis van het schilderen met olieverf door te schilderen naar de waarneming. Het doel is meer diepgang te geven aan uw eigen werk.

Naast de technische aspecten (kleuren mengen, paletopbouw, etc.) is er veel aandacht voor het leren kijken en het weergeven van het ruimtelijke beeld op het platte vlak.

De cursus vindt plaats in mijn prachtige, karakteristieke atelier in Grijpskerk. Het onderwerp van schilderen kan het interieur, een stilleven of een ruimtelijke opstelling zijn. Twee keer zullen we “plein air” schilderen, dus buiten in de omgeving van mijn atelier.

De cursus is geschikt voor de beginnende en de gevorderde schilder.

Helaas is mijn atelier niet toegankelijk voor rolstoelers. De cursus gaat door met minimaal 6 deelnemers. Maximaal 10 deelnemers

Geef je op voor de cursus via e-mail of telefoon info@jannes-koetsier.nl 06 51121102 http://www.jannes-koetsier.nl

Kievitsweg 28a Grijpskerk (De Kievit, zuivelfabriek, boven de kringloopwinkel ingang aan de achterkant)