Cantorij Grijpskerk naar Korenfestival Zuidhorn

In het kader van Koningsdag worden er in het centrum van Zuidhorn van 25 t/m 30 april allerlei activiteiten georganiseerd in een grote tent op het Holtplein. Op initiatief van het Shantykoor “Allemanseindje” wordt er op vrijdagavond 29 april vanaf 19.00 uur een groots korenfestival georganiseerd. Maar liefst 5 koren uit de Gemeente Zuidhorn hebben belangeloos hun medewerking toegezegd. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden vanwege de diversiteit van de koren. Voor het publiek wordt het extra interessant, want er wordt géén toegangsprijs gevraagd. Door middel van een tombola en een bus voor een vrijwillige bijdrage bij de uitgang, hoopt de organisatie uit de kosten te komen. Van harte aanbevolen!:

 

Shantykoor “Allemanseindje” uit Zuidhorn

“Cantorij Grijpskerk” uit Grijpskerk

Gospelkoor “Rejoice” uit Zuidhorn

Chr. Mannenkoor “Laudate Dominum” uit Zuidhorn

“Jubileumkoor” uit Zuidhorn.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk