Meiden groep 8 schoolvoetbalkampioen!

Ja ja, ze hebben het weer voor elkaar gekregen. Al heel veel kampioenschappen en prijzen met elkaar gewonnen en deze kon er ook nog wel bij: kampioen van de gemeente Zuidhorn. Opnieuw moet je eigenlijk zeggen, ook vorig jaar waren deze meiden de beste. Was het toen nog spannend, nu werden ze ongeslagen en zonder tegendoelpunt kampioen. Zelfs de halve finale (met 3 – 0 tegen de Windroos 2) en finale (tegen de Borgh, 2 – 0) werden gemakkelijk gewonnen. Klasse meiden, gefeliciteerd, ook coach Steven natuurlijk!! Op 18 mei doen ze mee aan de regio finale in Zuidhorn.

Team 1 van groep 6 deed het ook uitstekend. De finale werd helaas verloren na strafschoppen. Toch een prima prestatie van dit team, met jongens én meiden.

De overige teams vielen niet in de prijzen. De jongens van groep 8 eindigden als vijfde.

Alle ouders, chauffeurs, supporters en belangstellenden: hartelijk dank, fijn dat jullie er waren!!

Bron: http://www.borgstee.pentaprimair.nl/freetext.asp?content=&ftmod=freetext_000001112&id=000000154