Koude opening zwemseizoen “De Griffioen”

Een weersverwachting van 8 graden met natte sneeuw en hagel, een stroomstoring in de nacht en ochtend voor de opening. Maar toch heeft zwembad de Griffioen een geweldige opening van zwemseizoen 2016 gehad. De stroomstoring werd op tijd verholpen met een noodaggregaat van Enexis, zo kon de machinekamer weer zijn werk doen zodat de waterkwaliteit op tijd weer in orde was. Ook het weer viel reuze mee, het is droog gebleven en zo nu en dan was zelfs de zon er lekker bij. Met een watertemperatuur van 22 graden was het goed uit te houden voor de bijna 200 bezoekers.


Zoals altijd was er vooraf aan de opening een goed verzorgde lunch voor bestuursleden, medewerkers en vaste vrijwilligers. De opening is gedaan door 3 dappere bestuursleden die samen met de aanwezige jeugd om 13.30 de eerste duik namen. Er lag een stormbaan in het bad en er kon gratis een suikerspin worden gehaald.


De vaste groep ‘de vroege vogels’ heeft maandagochtend ook al weer gezwommen terwijl de hagel nog op de zonnecollectoren lag. Maandagavond starten de eerste zwemleskinderen met zwemles voor hun A, B of C diploma. Ook staan er dit seizoen weer tal van leuke activiteiten op de kalender.

Op vrijdagavond 6 mei Outdoor Lasergame, zaterdag 18 juni de Midzomernachtduik en zaterdag 25 juni cursus Auto te water. Meer informatie op de website http://www.zwembadgrijpskerk.nl of op de Facebookpagina van het zwembad http://www.facebook.com/zwembadgriffioen.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk