Koude, maar leuke Koningsdag!

Ondanks het koude weer is Koningsdag prima verlopen! Met enkele wijzingen in het programma konden de Koningsmarkt en het middagprogramma op “de Poel” gewoon doorgaan. Op “de Poel” werd de vlag gehesen door burgemeester Swart en Tjeerd Hazenberg (Dorpsbelangen)  Muziekkorps “Excelsior” speelde vervolgens het Wilhelmus. I.v.m. het koude weer werd het Oranje concert in de overdekte feesttent gegeven. Na het concert startte DJ Henk vrolijke muziek terwijl de kinderen de Rodeostier beklommen, als echte piraten los gingen op het piratenavontuur en zich lieten voorzien van een glittertattoo. D.I.N.D.U.A. gaf zowel een optreden op “de Poel” als door enkele straten van Grijpskerk. Ten Speed sloot Koningsdag groots af.

Koningsdag Grijpskerk; Zeilmakerij Brouwers, Posthumus Promotions, Jumbo Arkema, sponsoren, vrijwilligers en publiek BEDANKT!

Tot Koningsdag 2017!!