De Dag van de Kievit

Zorgbazaar de Kievit, Kievitsweg 28 in Grijpskerk, is tijdens de Dag van de Kievit op 21 mei open van 10 tot 13 uur. Hier kunnen kieviten geknutseld worden.

Om 10.30 uur vertrekt hier een wagen naar een boerderij in Noordhorn. Hier vinden een weidevogelexcursie en / of leren polsstokspringen plaats. De wagen is om 12.30 uur terug bij Zorgbazaar de Kievit. Molen de Kievit, Molenstraat 33 in Grijpskerk, is open van 13 tot 15 uur. Ook hier kunnen kieviten geknutseld worden. Om 13 uur vertrekt hier een wagen naar een boerderij in Noordhorn. Hier vinden een weidevogelexcursie en / of leren polsstokspringen plaats. De wagen is om 15 uur terug bij de molen.

Doe mee aan deze activiteiten. Opgeven via http://www.vogelweek.nl of kom langs op 21 mei en kijk of er nog een plekje op de wagen vrij is. Polsstokspringen? Doe dan laarzen aan, of schoenen die nat mogen worden en neem droge kleding mee.