Van regenjas naar muts en handschoenen naar camouflage outfit naar zwembroek.

De eerste twee weken van het seizoen zijn nog nooit zo wisselvallig verlopen als dit seizoen. De opening was nat, de eerste week konden de ‘vroege vogels’ eerder schaatsen dan zwemmen en afgelopen week was het zomers warm.
Maar welke weersomstandigheden we ook hebben gehad, zwembad de Griffioen heeft alweer ontzettend veel bezoekers mogen ontvangen. De ochtendzwemmers hebben allemaal hun weg naar het zwembad weer gevonden en ook de vaste groep jeugd is, weer of geen weer, iedere dag aanwezig.

Meteen na de opening zijn ook de zwemlessen weer gestart, de eerste week steenkoud zelfs met wetsuit en de tweede week heerlijk warm.

Afgelopen vrijdag stond de eerste activiteit van dit seizoen alweer op de kalender, 63 kinderen hebben zich weer kunnen vermaken met outdoor lasergame! Het was ook dit jaar weer zo’n succes dat deze activiteit na de zomervakantie weer terugkomt. Team zwembad de Griffioen ziet een prachtig zwemseizoen tegemoet na zo’n start. Meer informatie over de openingstijden en activiteiten op http://www.zwembadgrijpskerk.nl