Toeren met de Motormuizen!

Motormuizen Grijpskerk organiseert een avondrit op dinsdagavond 7 juni 2016 tijdens de Feestweek Grijpskerk. Dat is vandaag precies over 3 weken!

Al ruim 13.5 jaar organiseert Motormuizen motortoertochten en een gezamenlijk weekend weg. “Elke keer vinden we weer een nieuw, mooi gebied in Nederland. Je beseft dan dat Nederland een schitterende natuur heeft met leuke dorpjes en gezellige terrassen.”
Motormuizen Grijpskerk is opgericht op 21 november 2002 en heeft circa 34 leden.
Ongeacht het motormerk en type kun je bij ons terecht. Of je nu op een sportfiets, allround of shopper rijdt, het maakt ons niet uit. Jong, oud, pre-pensionado, midlife-criser, buurtbiker met verdwaalangst of late brugpieper, heb je een motorrijbewijs en een motor en de intentie om lekker te biken dan ben je bij ons van harte welkom.
Contributie is 10 euro per jaar per rijdend lid. Je kunt altijd een keer meerijden om te kijken of de motormuizen iets voor jou is.
Tijdens de feestweek rijdt een lid van onze club, de avondrit voor op dinsdagavond 7 juni.
Deze rit is voor iedereen (wel of geen lid).
We verzamelen om 18.45 bij de feesttent aan de Oosterkade te Grijpskerk en we vertrekken om 19.00 uur.

Kom allemaal!

motor-muizen@hotmail.com