Goede prestatie Gym Verenging Grijpskerk

21 mei, de dag dat 5 turnsters van GV Grijpskerk mee mochten doen aan de Groninger kampioenschappen turnen in Uithuizen. Alle 5 hebben zich in plaatsingswedstrijden in de loop van dit seizoen geplaatst en mochten dus door. Alle 5 moesten vandaag in de eerste wedstrijd turnen. Het was vroeg.. maar ook weer op tijd afgelopen daardoor.

Om te beginnen hadden we Silke Martens, Bo Kroeze en Marjolein van der Hoek. Zij deden mee in de klasse jeugd 2, supplement H. Ze hebben allemaal mooie oefeningen gedraaid. Helaas vielen ze allemaal van de balk af. Mooi punt om aan te werken voor volgend jaar!

Dan hadden we Anne Hulst. Zij deed mee in de categorie Pupil 2, D4. Dit jaar was de eerste keer dat Anne meedeed aan kngu wedstrijden en in haar eerste wedstrijd werd ze meteen 1e. Met de concurrentie van de andere plaatsingswedstrijd moest ze weer laten zien hoe goed ze haar oefeningen beheerste. Ze deed dit prachtig! Enige minpuntje was 1 val van de balk.

De laatste en jongste die meedeed was Elise Feitsma. Zij deed mee in de categorie Instap, D3. Voor Elise was dit ook haar eerste jaar dat ze kngu wedstrijden deed. Ze heeft hele mooie oefeningen laten zien zonder grote fouten.

Het uiteindelijke resultaat was overweldigend met drie medailles!

Silke Martens 2e
Beste resultaat: 1e op sprong en brug

Bo Kroeze 3e
Beste resultaat: 2e op sprong

Marjolein van der Hoek 4e
Beste resultaat: 1e op vloer

Anne Hulst 3e
Beste resultaat: 1e op sprong en vloer

Elise Feitsma 16e
Beste resultaat: 6e op balk

Hele trotse juf!

Volgend jaar worden alle turnsters weer een jaar ouder en misschien hebben ze dan ook wel een hoger niveau en kunnen ze het allemaal weer proberen!