Burgemeester Swart geeft aftrap pannakooi vv Grijpskerk

Voetbalvereniging (vv) Grijpskerk bestaat dit jaar 70 jaar. Dit viert de club aankomende zaterdag 28 mei met onder meer de opening van een panna (voetbal) kooi voor de jeugd.

De kooi staat op het terrein van vv Grijpskerk tussen het hoofdveld en veld 1 in sportpark De Enk. Grijpskerk heeft de kosten voor de kooi voor een deel zelf betaald en het andere deel is door Gasterra en giften van particulieren opgebracht.

De openingshandeling bestaat uit de aftrap van de eerste wedstrijd in de pannakooi door burgemeester Bert Swart van de gemeente Zuidhorn. Hierna spelen de burgemeester, voorzitter van de Jeugdcommissie, Jannie Postma en de voorzitter van het bestuur van vv Grijpskerk, Klaas-Wybo van der Hoek de eerste wedstrijd tegen de pupillen/F1 van vv Grijpskerk.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk