Vakantie Spelweek op de jaarmarkt

Aanstaande zaterdag 11 juni wordt in Grijpskerk de jaarmarkt gehouden.

De Stichting Kindervakantie Spelweek zal daarbij ook weer aanwezig zijn met haar Rommelmarkt.De opbrengst van deze actie is geheel bestemd voor de huttenbouw en andere activiteiten van deze organisatie.

De Kindervakantie Spelweek hoopt dat u deze actie wilt steunen door uw oude bruikbare spullen beschikbaar te stellen. Te denken valt aan huishoudelijke artikelen, vazen, potten, speelgoed, boeken etc. Deze spullen zullen zij ophalen op vrijdag 3 juni vanaf 17.00 uur. Zou u zo vriendelijk willen zijn deze spullen aan de kant van de weg te zetten, binnen de bebouwde kom van Grijpskerk. De Spelweek vrijwilligers kunnen geen oud meubilair (banken, tafels, kasten) en computers meenemen. Zij verzoeken u dan ook dit niet aan te bieden. Voor meer informatie over de activiteiten en de Kindervakantie Spelweek kunt u terecht op http://www.spelweekgrijpskerk.nl. Tot ziens op de jaarmarkt namens de vrijwilligers van de Kindervakantie Spelweek Grijpskerk.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk