Burgemeester Swart opent pannakooi V.V. Grijpskerk

Opening Jeugd Arena VV Grijpskerk

Burgemeester Swart opende met een eerste aftrap de Jeugd Arena -ook wel pannakooi genoemd- van onze VV Grijpskerk.

De burgemeester deed mee in de eerste wedstrijd van onze kabouters/F’jes in de gloednieuwe Jeugd Arena. Jeugdvoorzitter Jannie Postma en VV-voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek waren ook van de partij. De spannende wedstrijd eindigde in een gelijke stand: 2-2.

De Jeugd Arena werd gebouwd ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van onze voetbalclub. Ze kon gerealiseerd worden dankzij sponsorgeld van GasTerra, een gift van een dorpsgenoot en de eigen clubkas. We zijn zeer dankbaar voor de steun!

 

Er is een filmpje te zien op onderstaande link:

https://www.facebook.com/vvgrijpskerk/?fref=ts

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk