Straatvoetbal

Zaterdag 4 juni wordt het stratenvoetbal weer georganiseerd door de supportersvereniging van VV Grijpskerk. Dit jaar zullen er negen teams tegen elkaar spelen om te bepalen wie zich het sterkste team van Grijpskerk en omstreken mag noemen. De opzet van het toernooi is deze keer iets anders. De afgelopen jaren werd er 7 tegen 7 gespeeld op een half veld, dit jaar wordt er 11 tegen 11 gespeeld op een heel veld. De teams zijn daardoor ook groter dan in voorgaande jaren.

Er zal eerst gespeeld worden in twee poules – met in poule A vijf teams en in poule B vier teams. Hierna volgen er kruisfinales, waarin de bovenste teams uit de poule om een finaleplek zullen strijden. De eerste wedstrijden in de poule starten om 10:15 en de finale zal rond 15:30 gespeeld worden.

Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom!