Op vakantie naar camping “De Poel”

Koffers pakken en op naar de zon.
Een lange reis naar camping “De Poel”.
Ellen kondigt de reis aan en vervolgens arriveren de eerste camping gasten. Snel werd de tent opgezet en even later zaten we gezellig in een kringetje voor de tent.
“Zullen we een spelletje doen”?
“Dat is een goed iee”.
“Ik ga op reis en neem mee…”

De ene had een vishengel mee en de andere haar eigen kussen.
Gelukkig ontbrakt de Bijbel niet. “Want, heeft geloof eigenlijks wel vakantie?”

De eerste feestdag van ‘Grijpskerk Feestweek 2016’ is begonnen. De tent zat vol. De organisatie was druk bezig om nog meer stoelen bij te zetten. De zijkanten van de tent werden opengeslagen. Snel werd hier en daar een parasol bij gezet.
De muziek werd ‘veroorzaakt’ door CMV Excelsior.
Het animatie team las het weekprogramma voor. Alles was klaar voor een fijne vakantie! Dominee kwam als laatste binnen, met veel koffers. De laatste camping gast was daarmee gearriveerd.

De kinderen vermaakten zich enorm aan ‘camping De Poel’. Aan de waterkant werd er door de kinderen gevist en op de kade gespeeld met stoepkrijt. Het duurde dan ook even voordat ze weer terug kwamen.
Na afloop was er koffie/thee en cake. Het mooie weer en de grote opkomst zorgde ervoor dat de feestweek van Grijpskerk niet beter kon beginnen.

‘Een goed begin is het halve werk’. Deze start van de feestweek was compleet.
Hulde voor de organisatie en iedereen die er een mooie morgen van heeft gemaakt.