12.500e bezoeker en sponsorzwemmen voor zwembad de Griffioen

Bijna een maand eerder dan voorgaande seizoenen mocht zwembad de Griffioen de 12.500e bezoeker ontvangen. Dit jaar was Kay Gelsema de gelukkige, hij kwam binnen voor zwemles en werd verrast met een ‘Griffioen’ handdoek, uitgereikt door kassamedewerkster Talitha.
Dat zwembad de Griffioen al zo vroeg in het seizoen zoveel bezoekers heeft mogen ontvangen is te danken aan de paar prachtige zomerse weken die we al gehad hebben, ook zijn er al tal van activiteiten geweest met veel bezoekers. Komende maand staat ook bol van activiteiten.

Zaterdag 25 juni vind voor de 2e keer de cursus Auto te water plaats en ‘s avonds is de midzomernachtduik.

Van maandag 27 t/m donderdag 30 juni is de 41e zwem4daagse, deze staat dit jaar in het teken van sponsorzwemmen, ‘zwem kanker de wereld uit’. De Groningen Swim Challange haalt geld op voor kanker onderzoek in het UMCG. Op 27 augustus zwemmen 150 deelnemers van de GSC in estafettevorm door het Reitdiep van Zoutkamp tot aan de stad om geld in te zamelen. Daarnaast word er dit jaar 1,5km gezwommen door de Groninger grachten en wordt in veel zwembaden geld ingezameld met verschillende acties. In zwembad de Griffioen zwemmen de deelnemers van de zwem4daagse hun eigen banen, daarbij gesponsord door ouders, familie en vrienden en verwerven zo ook een bijdrage voor de ‘grote’ Swim Challenge. Hiervoor kan de sponsorkaart van de zwem4daagse inschrijving worden gebruikt. Zwembad de Griffioen zal in week 26 uitgebreid aandacht besteden aan de GSC, naast het sponsorzwemmen tijdens de zwem4daagse zwemt OBS de Triangel hun eigen estafette om geld op te halen en worden er badeendjes verkocht voor een heuse badeendenrace. Meer informatie op http://www.zwembadgrijpskerk.nl of http://www.groningenswimchallenge.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk