Peuters op werkbezoek bij bakkerij Jager

De peuters van SKSG Peuterpleintje in Grijpskerk hebben een bezoek gebracht bij bakkerij Jager naar aanleiding van het thema “bij de bakker”. De peuters keken hun ogen uit met zoveel soorten broden in de stellingen in de winkel en achter in de bakkerij. Ze mochten zelf ook echt aan het werk door kleine broodjes te kneden en in een mini-broodvorm te leggen. Daarna mochten ze heuse puddingbroodjes maken en opeten!

De mini-broodjes werden afgebakken in de reusachtige grote oven en later op de speelzaal gebracht, zodat er tussen de middag thuis ook nog iets te smullen viel. Met dank aan de bakkers Harry en Bert Jager!
Als afsluiting van het thema gaan de peuters met elkaar op de peuterspeelzaal ontbijten met (uiteraard) mini bolletjes van bakker Jager.