Avondvierdaagse van start in de stromende regen

Maandagavond is de 20e editie van de avondvierdaagse van start gegaan. 140 lopers trotseerden de stromende regen en melden zich bij de start. Onder tromgeroffel, het gezamenlijk aftellen en een kanonschot gingen de lopers op pad. Muziekkorps Excelsior zorgde voor de nodige muzikale sfeer.

Dinsdag kan er nog gestart worden voor de medaille van de avondvierdaagse. Uiteraard kan er elke dag gestart worden voor een dagmedaille. De start is om 17.30 uur, sluitingstijd inschrijven 5 km 19.15 uur. De sluitingstijd inschrijven 10 km is om 18.45 uur.

Woensdagmiddag om 14.00 uur is er een speciale verrassingstocht voor de allerkleinsten tot ± 4 jaar. Dit onder begeleiding van een oudere.

Donderdag worden alle lopers feestelijk ontvangen bij Ello’s Place door DJ Henk. Start vroegtijdig om hier van te genieten!
Start en finish vanuit Ello’s Place in het sportpark de Enk.