Voorbereiding Lichtweek in volle gang

Hallo Inwoners van Grijpskerk.

Van Zaterdag 24 September tot en met Zaterdag 1 Oktober is er dit jaar een lichtweek. Tijdens deze lichtweek zullen er meerdere leuke activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Er hebben zich inmiddels 36 straten aangemeld! Een record!

De Zijl, het Wad, De terp, De Borg, Til, Schans, Fazant, Parijs, Scholekster ,Molenstraat, Kerkplein, Singelweg, Singelorn, De Singel, Murlinckstraat, Van Achendorplaan, De SK de Waardlaan, Jonkerslaan, Herestraat(de etalages winkels), Schoutstraat, Aykemaburchtlaan, Reitsmabuchtlaan, Nicolaasgrijpstraat, Bouwhuisstraat, Kastangnelaan, Burmanniastraat, De Wierde, Stationstraat, Oosterkade, Besheerspolder, Vereniging deel 1 en de Tarjat hebben allemaal aangegeven mee te zullen doen.

Een heel aantal van jullie hebben inmiddels aangegeven welk thema jullie gaan doen, erg leuk allemaal! Ook een heel aantal hebben dit nog niet gedaan. Ook als je alleen verlichting plaatst zonder veder thema zou ik dit graag willen weten.

Er zijn ook een heel aantal straten waar het enthousiasme hoog was maar waar de personen die ik heb benaderd mij nog niet hebben laten weten of ze uiteindelijk wel of niet mee gaan doen. Graag zou ik dit willen weten voor Vrijdag 8 Juli.

Het gaat hierbij om de volgende straten: Snip, Taling, Tureluur, Mr de Muincklaan, Griffioenlaan, Sportlaan, De Roder, Engewertlaan, Groningerstraatweg en de Juursmakuft.
Voor de vereniging 2 ( van Groningerstraatweg tot en met de afslag tarjat) en de Herestraat heb ik nog geen contact persoon, mocht je zin hebben om hier iets leuks te organiseren laat het mij dan weten, ik help je graag op weg!

Met vriendelijke groet Corina Hielema