Sjouke Hoekstra is uitgeblust

Na ruim 36 jaar heeft Sjouke Hoekstra afscheid genomen van de brandweer van Grijpskerk. Zijn collega’s lieten dit moment niet onopgemerkt voorbijgaan en lieten Sjouke donderdagavond voor een valse melding op komen draven. Aan de Molenstraat was een vuurkorf in brand gestoken. Dat werd het laatste brandje die geblust is door de 62-jarige brandweerman.

Sjouke Hoekstra kwam in 1980 bij het korps van Grijpskerk. Hij was een op en top brandweerman en altijd zeer enthousiast bezig met het brandweervak. Na ruim 36 jaar brandweerman te zijn geweest waarvan de meeste jaren als hoofdbrandwacht komt er nu een eind aan zijn brandweercarrière. De brandweer Grijpskerk bedankt hem dan ook voor zijn inzet en collegialiteit.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk