Uitreiking huiskameroptredens 750 likes op Facebook en nieuwe cd in aantocht.

Uitreiking huiskameroptredens 750 likes op Facebook en nieuwe cd in aantocht.

De band Gert Sennema & Westkantstad timmert behoorlijk aan de weg en in de studio, nadat in begin 2015 de meest recente cd “Dit is” werd uitgebracht.
Westkantstad is een vijfmansformatie rond liedschrijver/kunstenaar Gert Sennema. De bandleden hebben een blues- en rockachtergrond wat het geluid van de band kleurt. Onder de poetische en prozaische teksten in het Westerkwartierse Gronings ligt een stevig gitaargeluid.
De ongepolijste zang wordt aangevuld met verrassende vocalen. Evenals de teksten zijn de composities van eigen hand.


Westkantstad is een combinatie van: vertrouwd en verrassend, regionaal en mondiaal, euforisch en melancholisch, maar vooral spelvreugde en intimiteit.
Door ook op Facebook te gaan, probeert de band ook op social-media aandacht te zoeken voor hun muziek. Onlangs werd de 750 liker gerealiseerd en heeft de band op een ludieke wijze twee huiskameroptredens uitgereikt onder de likers van Facebook pagina Gert Sennema & Westkantstad. In het gemeentehuis van Leens werd door burgemeester Koos Wiersma en Gert Sennema de verloting gedaan en zijn Marjan van Aken en Liesbeth Chovu de gelukkige winnaars en kunnen zij binnenkort de gehele band in hun eigen woonkamer verwachten. In het najaar zullen de opnames van de nieuwe cd worden opgepakt en is de verwachting dat in begin 2017 de nieuwe cd wordt gelanceerd.

Westkantstad is:
Gert Sennema Zang en Gitaar
Jan Ruiter Bas en Backingvocals
Bennie Timmer Gitaar en Backingvocals
Sjouke Dijkstra Gitaar en Backingvocals
Siemon Terpstra Drums en Backingvocals

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk