Week vol activiteiten voor zwembad de Griffioen

Naast het sponsorzwemmen was het ook een ontzettend drukke week. Vrijdag 24 juni hebben de basisscholen OBS de Triangel en CBS de Borgstee hun jaarlijkse scholeninstuif gehad, met 5 spellen, 10 teams en dit jaar gelukkig prachtig weer was het weer een geslaagde dag.

Zaterdag 25 juni deden 10 dappere deelnemers mee aan de cursus auto te water. Eerst kregen ze een uur theorie om vervolgens per persoon 3x te water te gaan in de auto. De jongste deelneemster was Rachel Scholtens van 12 jaar, ontzettend dapper. De deelnemers weten nu wat ze moeten doen als ze met de auto te water raken.

Die avond was de midzomernachtduik, een gezellige avond met discozwemmen en een vuur korf om bij op te warmen! En natuurlijk werd afgelopen week de 41e zwem4daagse gezwommen in zwembad de Griffioen, met 89 deelnemers die hun 1e, 2e, 17e of 41e medaille in ontvangst hebben genomen aan het einde van de week. Voor de zomervakantie is er nog een activiteit gepland, zaterdag 9 juli van 12.00 tot 15.00 uur is er introductieduiken met perslucht. Deelname vanaf 10 jaar, opgeven kan bij de kassa van het zwembad.