Zwembad de Griffioen en OBS de Triangel zwemmen kanker de wereld uit

Afgelopen week stond het bij zwembad de Griffioen Grijpskerk in het teken van ‘zwem kanker de wereld uit’. Op verschillende manieren is geld opgehaald voor de Groningen Swim Challenge, zij zamelen geld in voor kanker research in het UMCG. Op 27 augustus zwemmen 150 deelnemers de Groningen Swim Challenge. In estafettevorm zal door het Reitdiep worden gezwommen om geld in te zamelen voor het UMCG (http://www.groningenswimchallenge.nl). Iedere zwemmer moet dan op 1 dag 7 kilometer zwemmen. Daarnaast wordt in veel zwembaden in de provincie geld opgehaald onder de noemer Heel Groningen Zwemt.


Leerlingen van groep 5 t/m 8 van OBS de Triangel zwommen maandag hun eigen estafette, 44 leerlingen hebben in totaal 14km gezwommen en daarmee een geweldig bedrag opgehaald. Alle leerlingen, juf en meester en sponsoren bedankt!
Ook tijdens de zwem4daagse is er geld opgehaald door middel van het kopen van een badeendje voor de race of doordat deelnemers zichzelf hebben laten sponsoren voor het zwemmen van de baantjes.


In totaal is er een prachtig bedrag opgehaald, €2280,-! Dit bedrag zal zwembad de Griffioen namens alle deelnemers doneren aan de Groningen Swim Challenge.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk