Mevr. Hielema-Ellens 100 jaar!

Afgelopen vrijdag 5 augustus bezocht burgemeester Bert Swart mevrouw Hielema-Ellens om haar te feliciteren met haar 100ste verjaardag.

Janke Hielema-Ellens werd geboren op 5 augustus 1916 in Grijpskerk. Ze trouwde met Tienko Hielema en leidde een druk en arbeidzaam leven. Samen met haar man kreeg ze vijf kinderen en zorgde ze er voor dat hun kinderen de mogelijkheid hadden om te studeren. Ze was heel gastvrij en zorgde ervoor dat er altijd voldoende in huis was voor iedereen. Handwerken is altijd haar hobby geweest. Mevrouw Hielema heeft prachtige borduurwerken gemaakt en heel veel sokken gebreid voor de kinderen en kleinkinderen.

Inmiddels woont mevrouw Hielema al een tijdje in De Wierde. Ze heeft het daar heel erg naar de zin. Ze wordt er met liefde verzorgd en daar is haar familie erg blij en dankbaar voor.

Bron: Gem. Zuidhorn