“Creatief Grijpskerk 1.0”

De kunstroute voor amateurschilders uit Grijpskerk is ontstaan vanuit de verwondering dat er in het dorp veel mensen met het penseel of potlood actief blijken te zijn zonder dat de meeste inwoners daarvan op de hoogte zijn. Omdat het jammer is dat deze activiteiten en met name de fraaie eindproducten hiervan veelal onzichtbaar blijven is het idee voor de expositie ontstaan.

Uit een korte verkenning is gebleken dat er veel creatieve Grijpskerkers zijn. Samen willen 14 daarvan hun kunstwerken op zaterdag 3 september aan een groter publiek laten zien.

Onder het motto “Een kunstzinnig ommetje in 1001 stappen” zijn er 8 locaties in en rond de Herestraat waar deze te bewonderen zijn. De deelnemende panden zijn herkenbaar aan een grote mintgroene banner.
ZATERDAG 3 SEPTEMBER

Van 13.00 tot 17.00 uur
in het centrum van Grijpskerk.
Een kunstzinnig ommetje in 1001 stappen

Amateurkunst Grijpskerk