Wisselende zomer voor zwembad de Griffioen

Bijna zit zwembad de Griffioen op de 25.000e bezoeker, deze vakantie heeft het weer niet echt meegezeten. Maar deze week wordt een stralende laatste week van de zomervakantie waarin zwembad de Griffioen nog veel bezoekers verwacht.

Afgelopen vakantie heeft zwembad de Griffioen ‘zomeractiviteiten’ geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de jeugd die niet op vakantie gaat. Dit is een succes gebleken. Iedere week op een andere dag werd er ‘s middags een activiteit georganiseerd, een stormbaan, zwem je rot, aquaballen, een heuse beautymiddag en vorige week de laatste super geslaagde activiteit, de pokémon speurtocht!

Met mooi weer en temperaturen boven de 25 graden is zwembad de Griffioen de hele dag open, houd voor de actuele openingstijden deze week de website www.zwembadgrijpskerk.nl of de Facebookpagina in de gaten. Zwembad de Griffioen is nog open tot 11 september.