Gratis Summerstrike en battle op 1 oktober in de feesttent Grijpskerk

Grijpskerk Gezellig organiseert alweer voor de vijfde keer het inmiddels alom bekende Summerstrike op zaterdag 1 oktober in de feesttent in Grijpskerk. Dit is tevens dan de afsluiting van de lichtweek in Grijpskerk. Door de late zomer dit jaar en de lichtweek eind september, is Summerstrike wat later gepland dan normaal.

Er is gekozen voor een gezellige feesttent, zodat het weer geen spelbreker kan zijn. De entree is geheel gratis, ook dat kan dus geen spelbreker zijn. Iedereen kan die avond genieten van muziek van DJ Arma, DC/Denims, diverse regionale/lokale bands en als afsluiter natuurlijk Maelox.

Nieuw ingebouwd in het programma is een Summerstrike-battle. Diverse regionale en lokale bands kunnen strijden om een plek op het hoofdpodium van Summerstrike 2017! Grijpskerk Gezellig laat zich graag verrassen en is benieuwd hoeveel talent er in de regio is, die het tegen elkaar op durven te nemen!

Het open air festival Summerstrike 2017 wordt een gezellig festival voor een breed publiek voor jong en oud met een regionaal karakter. Het optreden van regionale bands past precies bij de doelstellingen van Summerstrike. In het verleden hebben Niels Span uit Niekerk, Westkant Stad uit Grijpskerk, Percussion uit Grijpskerk en Grijpskerk getinte bands als Flannery, Switch en Maelox op het podium gestaan.

Regionale/lokale bands die op 1 oktober de battle durven en willen aangaan, kunnen zich opgeven door een mail en een demo te sturen naar info@summerstrike.com Licht en geluid wordt door Grijpskerk Gezellig gefaciliteerd. Vanuit de opgaven zullen 4 bands worden geselecteerd om op te treden in de tent op 1 oktober.

De presentatie wordt verzorgd door de inmiddels zeer bekende Taco Hoekzema. Voor meer informatie, kijk op http://www.summerstrike.com


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk