Topdrukte in laatste week zwembad de Griffioen

Zwembad de Griffioen heeft de laatste weken van het seizoen nog veel zwemmers ontvangen dankzij het nazomerweer. Het seizoen werd traditioneel afgesloten met op vrijdag het ontbijtzwemmen en zondag het baas-hond zwemmen waar 80 honden aan deelnamen.

Mede door de laatste weken met geweldig weer heeft zwembad de Griffioen bijna 30.000 bezoekers gehad dit seizoen.

Zaterdagochtend werd er nog diploma gezwommen. Drie pechvogels die met het reguliere diploma-zwemmen ziek waren, waren deze ochtend topfit en hebben alle drie hun A- diploma alsnog gehaald dit seizoen: Tristan Mulder, Nienke Vos en Ruben Bakker

Vrijwilligers

Zaterdagmiddag waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor een kop koffie met gebak. Zwembad de Griffioen is in 2015 3e geworden met de leefbaarheidsprijs van de gemeente Zuidhorn en heeft hiervoor een cheque gekregen. Deze is besteed door alle vrijwilligers op deze middag persoonlijk te bedanken.

Nu mogen de vrijwilligers weer aan de slag om alles winter- en onderhoudsklaar te maken. Zwembad de Griffioen kon het helaas praktisch niet rond krijgen om het zwembad met de weersvoorspelling van komende week open te houden.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk