Ello Sterenborg neemt afscheid als secretaris Dorpsbelangen

Na 26 jaar als secretaris gefungeerd te hebben heeft Ello Sterenborg (88 jaar) donderdag 15 september jl. afscheid genomen van het bestuur Dorpsbelangen Grijpskerk. Dhr. Sterenborg heeft aan de wieg gestaan bij de totstandkoming van Dorpsbelangen Grijpskerk. Toen Grijpskerk in 1990 vanwege de gemeentelijke herindeling ophield een zelfstandige gemeente te zijn, moest er een andere bestuursstructuur gevonden worden om alle activiteiten doorgang te laten vinden. Dhr. Sterenborg heeft toentertijd met andere bestuursleden Dorpsbelangen Grijpskerk opgezet. Vanaf het eerste uur heeft hij hierin de rol vervuld als secretaris. Deze rol was hem op het lijf geschreven. Altijd zeer accuraat en volledig werden de werkzaamheden uitgevoerd. Ello zorgde er altijd voor dat alles op tijd klaar was. Hij heeft de verschillende voorzitters veel werk uit handen genomen. Een ander groot pluspunt is het feit dat veel mensen hem kenden. Als er iets geregeld moest worden in het dorp, dan wisten veel inwoners de weg naar zijn huis te vinden.

Begin dit jaar kregen wij het nieuws dat hij zou gaan stoppen van Ello te horen. We waren er stil van, maar begrepen uiteraard zijn standpunt. ‘Het is tijd geworden voor verjonging’, zo gaf hij aan. Die verjonging hebben we gevonden. Ons bestuurslid Berdine Pera zal de taken van Ello overnemen.
We gaan Ello enorm missen en willen hem bedanken voor zijn tomeloze inzet en betrokkenheid. Om dat gestalte te geven hebben we hem erelid van Dorpsbelangen Grijpskerk gemaakt. Het enige erelid op dit moment.
We hopen dat Ello nog lang kan genieten van zijn erelidmaatschap!

Het bestuur van Dorpsbelangen Grijpskerk