Fierljeppers sluiten seizoen feestelijk af

Ruim zestig personen waren zaterdagavond aanwezig op het barbecuefestijn van de fierljepvereniging “Grijpskerk en Omstreken”. Het waren vrijwilligers, die voor en tijdens het NK fierljeppen hun medewerking hadden verleend.

Polshouders Freddy Slagter, Gert Schuurman, Egbert Sibma en Fred v.d. Kooi ontvingen een paar fraaie houten klompen met het logo van de vereniging erop. Zij waren twintig jaar lang bij de wedstrijden aanwezig om de polsstokken in de goede stand te houden voor de springers en gaan nog even door.

Tijdens de bijeenkomst werd een film gedraaid over het NK fierljeppen 2016. Afscheid werd genomen van de NK-commissie. Dankwoorden waren er voor de hoofdsponsoren Abiant, SNS-fonds, Rabobank, Poiesz, NAM, de gemeente Zuidhorn en voor een veertigtal ondersteunende sponsoren. Voorafgaand aan de slotavond werd een wedstrijd om het clubkampioenschap voor de beginnende jeugd georganiseerd.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk