Herfstvakantie staat weer in het teken van “Zuppa Futsal”; Zaalvoetballen voor iedereen!

Jeugd en jongeren (jongens en meisjes) uit de gemeente Zuidhorn hoeven zich deze herfstvakantie niet te vervelen en kunnen weer voluit aan de bak tijdens het zaalvoetbaltoernooi “Zuppa Futsal 2016”.
Op maandag 17 en dinsdag 18 oktober wordt in sporthal de Bokkediek te Grijpskerk het zaalvoetbaltoernooi “Zuppa Futsal!” georganiseerd.
Net als voorgaande jaren wordt dit toernooi georganiseerd door combinatiefunctionaris Bart Brandts Buys van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn.
In lijn met de succesvolle edities van voorgaande jaren heeft Bart Brandts Buys en zijn stagiaire Anouk Zuidema weer gekozen voor vier leeftijdscategorieën verdeeld over 2 dagen!

Doelgroep
Je kan als deelnemer helemaal zelf je droomteam formeren. Een team bestaat uit maximaal 7 spelers. Een team kan bijvoorbeeld bestaan uit vrienden, klas- en/of ploeggenoten maar het is ook mogelijk een team samen te stellen van vrienden uit de straat of zelfs uit een ander dorp.
Op basis van de gemiddelde leeftijd van het team kies je aan welke leeftijdscategorie kan worden deelgenomen.
Hou wel rekening met de verschillen in dagen en tijden:
– 8-10 jaar – maandagochtend (08:30 uur – 12:30 uur)
– 10-13 jaar – dinsdagochtend (08:30 uur – 12:30 uur)
– 13-16 jaar – maandagmiddag (12:45 uur – 16:45 uur)
– 17+ jaar – dinsdagmiddag (12:45 – 16:45 uur)


Opgeven:
Deelnemers kunnen hun eigen team samenstellen en aanmelden op de website www.sportinzuidhorn.nl. De kosten bedragen 1 euro per persoon. De organisatie hoopt teams te verwelkomen uit alle dorpen van de gemeente.
Een laatste tip van de organisatoren: zorg dat je er snel bij bent want vol = vol!
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk