3e editie Anker Grijpsrun zeer geslaagd

Zondag 25 september werd de 3e Anker Grijpsrun gehouden, georganiseerd door Grijpskerk Gezellig. Het was heerlijk weer en iedereen was enthousiast.
Er waren minder deelnemers dan vorig jaar, maar dat kwam wellicht door de
vele buurtfeesten als begin van de lichtweek.

Opa’s en oma’s liepen met kleinkinderen en papa’s en mama’s liepen met hun kinderen hun rondje door het mooie park De Enk in Grijpskerk. Ook de fanatiekere lopers voor de 4 en 6 km kwamen aan hun trekken. Het publiek moedigde de lopers aan om nog sneller te gaan.
Met het finishdoek van Rabobank in het zicht werd veelal nog even een eindsprint gedaan. Niek ten Have werd eerste op de 6 km in een tijd van 29,58 minuten. Femke was de snelste op de 4 km met 22,38 minuten. Ymke was eerste en enige op de 2 km met 15,25 minuten. En bij de 1 km kwam Sven Sijtsma als eerste over de streep in 6.55 minuten, gevolgd door z’n zusje Mirte 6,58 minuten. Bij binnenkomst werden de deelnemers voorzien van een appeltje, broodje, flesje water en natuurlijk een vaantje. Het was een geslaagde run, als mooie opwarmer voor de komende 4 mijl van Groningen
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk